Uitvalscherm

Basic

Gesloten cassette in ronde vormen. Het type Basic-plus is de nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De semi-gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een goede bescherming van het doek. Met een uitvalscherm kunt je ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering heeft een variabele uitvalhoek.

De (vaste)uitvalarmen staan vrijwel haaks op de gevel. Deze vorm zonwering is dan ook met name geschikt op plaatsen waar zich geen looppad langs de gevel bevindt

Design

Het uitvalscherm Design heeft een dichte cassette. Dus in gesloten toestand wordt het doek optimaal afgeschermd tegen weersinvloeden. Bijkomend voordeel van dit uitval-scherm is de variabele uitvalhoek. Deze kan op elke specifieke situatie worden aangepast. De (vaste)uitvalarmen staan vrijwel haaks op de gevel. Deze vorm zonwering is dan ook met name geschikt op plaatsen waar zich geen looppad langs de gevel bevindt.

Uitvalschermen kunnen perfect tegen een winderige omgeving. Het geheim schuilt in de zogenaamde armen. Standaard is bij het uitvalscherm Design is de windvaste arm voor gemiddelde windvang.

Breedte

Min 100 cm – Max. 500 cm

Uitval

Max. 130 cm

Kleur garnituur

Crème wit (RAL 9001), wit (RAL 9010), aluminiumkleur (RAL 9007), antraciet structuur (RAL 7016) en Black twinkle. Ook tegen een meerprijs leverbaar in RAL-kleur naar keuze.

Kleur doek

Talloze trendy doeken.

Bekijk ons fotoboek

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?