Wij stellen ons voor

Welkom op de website van Buiten bij Schokker. Wij bieden als familiebedrijf al ruim 35 jaar kwalitatief hoogwaardige zonwering, raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt aan. Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. En natuurlijk een scherpe prijs!

In onze ruime showroom aan de Kuipersdijk 96 te Enschede, bent u van harte welkom voor advies op maat. Hier kunt u onze uitgebreide collectie raamdecoratie, zonwering en vloerbedekking bewonderen. Desgewenst kunnen wij ook bij u thuis vrijblijvend adviseren met onze kleurstalen. Omdat wij 35 jaar ervaring hebben, kunnen wij u voorzien van het beste advies en bent u verzekerd dat onze collectie binnen- en buitenzonwering, vloerbedekking en buitentapijt een uitstekend prijs/kwaliteitsniveau heeft.

Vakkundige montage, uitstekende service

Wij hebben een eigen service en montage team, hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige en nauwkeurige montage of plaatsing van uw aankoop. U kunt natuurlijk ook kiezen om zelf u producten te in te meten en te monteren. Dit maakt het voor u voordeliger. Maar er zijn talloze redenen te bedenken om dit niet zelf te doen en aan een professional over te laten.
Het goed inmeten staat aan de basis van een mooi eindresultaat en een uitstekende montage. In sommige situaties komt onze ervaring goed van pas en dat kan eventueel ook leiden tot een aangepast advies.

Ons assortiment

Wij leveren u kwalitatief hoogwaardige zonwering, horren, raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt.  De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en leidt tot constante nieuwe of verbeterde producten in ons assortiment.  Wij zijn altijd op zoek naar het beste product voor onze klanten. Maar wij willen daarbij de prijs niet uit het oog verliezen. Door onze uitgekiende inkoop afspraken met onze leveranciers kunnen wij u een uitstekende prijs/ kwaliteit leveren met een uitstekende service.

Bekijk ons fotoboek

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?