Knikarmscherm

Heerlijk achterthuis zitten

U herkent het vast wel. U zit achterthuis maar zit volop in de zon, hoe heerlijk is het om dan even in de schaduw te zitten. Onze knikarmscherm is de perfecte uitkomst. Het zorgt niet alleen voor de gewenste schaduw, maar ook voor een verlenging van de woonkamer/ keuken. Zonwering achter thuis is een veel gekozen product, maar het is soms lastig een keus te maken. Bij Buiten bij Schokker herkennen wij dat probleem en daarom helpen wij u graag.

De fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Dit mooie functionele scherm zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarm scherm Basic plus tot een van de meest verkochte knikarm schermen.

Robuuste Kwaliteit

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.

Naadloze sluiting

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten.

Bediening

Handmatig of elektrische bediening. Standaard werken wij met SOMFY motoren, 100% kwaliteit en bewezen lange levensduur.

Ledverlichting

Een extra optie is onze LED verlichting. Deze is net zo breed als de knikarmscherm, een geweldige verlichting onder uw zonwering.

Bekijk ons fotoboek

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?