Screens

Een screen is een zeer effectieve zonwering. Het screendoek werkt anders dan het doek van een knikarm- of uitvalscherm. Een screendoek is namelijk geen acryldoek, maar wordt geweven uit gecoate glasvezeldraden, waardoor een ‘open’ structuur ontstaat. Een screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt en ter voorkoming van hinderlijke reflecties. Het doek is een van de zwaarste kwaliteiten, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig.

Met een screen heb je een strakke zonwering aan huis die weinig ruimte vraagt.  Het doek is zonwerend en insecten werend is. Screens weren 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor je binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en je houdt de kamertemperatuur op peil.

Wij bieden standaard ZIP screens. Dit screen kenmerkt zich door een rits aan beide zijden van het screendoek dit zorgt voor een strak en windvast doek zonder kieren. Ideaal wanneer je graag even rustig de deur uit wil zonder rekening hoeven te houden met uw zonwering en verandering van weersituaties.

Een screendoek is een geweven doek wat bestaat uit gecoate glasvezeldraden, waardoor een ‘open’ structuur ontstaat. Een screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt en ter voorkoming van hinderlijke reflecties. Het screendoek is een van de zwaarste kwaliteit: oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig. Kies qua kleur uit onze grote doekcollectie.

 

Bediening

Ritsvast screens worden standaard uitgevoerd met een elektrische bediening van SOMFY. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. Je bedient deze met een wand schakelaar. Ontdek echter de voordelen van een op afstand te bedienen motor door middel van een afstandsbediening. Laat je voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. Tevens is de keuze voor een zon- en windautomaat een goede optie, bij minder de zon worden de screens opgetrokken en bij meer zon weer naar beneden gaan.

Bekijk ons fotoboek

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?