Service

Door regelmatig gebruik van uw zonwering kan er slijtage ontstaan. Dit hoeft niet altijd direct te leiden tot vervanging. Thuis bij Schokker kan u in veel gevallen van dienst zijn bij het repareren van uw zonwering. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld: repareren van uw rolluik of vervangen van de motor van uw screen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken of reparatie mogelijk is.

Van handmatig naar elektrisch rolluik of zonnescherm

Wilt u extra gebruiksgemak voor uw rolluik of zonnescherm. Of gaat het draaien aan de slinger van uw zonnescherm of het trekken aan het band van uw rolluik steeds moeilijker. Er zijn bijna altijd mogelijkheden om een motor in te bouwen in uw buitenzonwering. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Schoonmaken rolluiken

Veel gevraagd is het schoonmaken van rolluiken. Rolluiken bieden veel comfort en gebruiksgemak. Echter worden ze door weersinvloeden vaak vuil aan zowel de buiten- als de binnenkant. Wij maken de rolluiken graag voor u schoon. Het rolluik ziet er dan weer als nieuw uit! Uiteraard lopen wij het rolluik even na zodat het weer gesmeerd loopt.

Vervanging doek zonwering

Wanneer het frame van uw zonnescherm nog in een goede staat is, maar het doek is versleten of gescheurd, dan kan het een uitkomst zijn dat wij het doek vervangen. Wij beoordelen altijd zelf de staat van uw zonwering of dit mogelijk is.

Meer informatie?

Elke situatie en ieders wensen zijn anders. Neemt u daarom contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Bekijk ons fotoboek

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?