Buitenzonwering

Wij bieden als specialist al ruim 30 jaar kwalitatief hoogwaardige buitenzonwering. Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. Door deze ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies en bent u verzekerd van een juiste wijze van monteren, wij doen tenslotte al jaren niet anders.

Assortiment

Innovaties in de binnen- en buitenzonwering vinden vooral plaats op het gebied van techniek en vormgeving. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonwering worden op de voet gevolgd en dit leidt tot steeds nieuwe of verbeterde producten in ons assortiment.

Zonwering voor elk budget

Hof Schokker is altijd op zoek naar het beste product voor al haar klanten. Maar wij verliezen daarbij de prijs niet uit het oog. Door onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij scherpe inkoop afspraken kunnen maken. En daar profiteert u van! De beste prijs/kwaliteit verhouding vindt u bij Hof Schokker.

Montage en maatwerk

Wij zijn er ons van bewust dat een tevreden klant leidt tot een ambassadeur van ons. U kunt bij ons er voor kiezen om zelf u producten te in te meten en te monteren. Dit drukt de prijs en maakt het voor u voordeliger. Echter zijn er talloze redenen te bedenken om dit niet zelf te doen en aan een professional over te laten.

Het begint allemaal met inmeten. Het goed inmeten staat aan de basis van een mooi eind resultaat en goede montage. In sommige situaties komt onze ervaring goed van pas en kan eventueel ook leiden tot een aangepast advies. Daarnaast ben u ingedekt voor (inmeet)fouten. Niet goed? Dan zijn de kosten voor ons.

Uiteraard gebeurt het monteren zo snel mogelijk maar altijd uiterst secuur. Afwerking en schoonmaken hoort daar ook bij. Pas wanneer u tevreden bent gaan wij naar huis.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail ons gerust. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?