Een uur langer achterthuis zitten

De lente is begonnen!!!

 

In onze vorige blog had ik nog een stuk geschreven over lente kriebels. De eerste zonnestralen zijn alweer geweest waarvan we heerlijk hebben kunnen genieten.

Helaas was het daarna weer typisch Nederlands en mochten we weer even twee weken water en regen weghappen. Toch is het nu alweer tijd om te kijken naar een zonnescherm, tenminste wij merken die tendens bij onze klanten.

De winkel aan de Kuipersdijk wordt nu de zon weer gaat schijnen weer zo vaak bezocht, zo ook vorige week. Een stel van midden 30 hebben een nieuw huis laten bouwen, zoveel keuzes moeten maken binnen het huis. Nu komt de zon toch wel erg veel in de woonkamer, wat moeten we daarmee doen? Het mooiste aan een zonnescherm is toch wel dat het én de zon tegenhoudt, maar toch ook wel een verlengd stukje is van je woonkamer. Met een uitval van ruim 3 meter heb je er een lapgrond bij waar je nog heerlijk onder kan zitten met de lentezon. En wat dachten jullie van de klok die weer een uur vooruit gaat en wij weer een uurtje langer buiten kunnen zitten. Kom gerust langs in onze winkel! Er hangen altijd 4 of 5 zonneschermen die u kunt uitproberen en ruim 100 doeken die u erop kunt plaatsen!

Terug naar overzicht

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?