De warmte is weer terug

 

Wat hebben we vorig jaar een geweldige zomer gehad, maar wat was die ook warm. Het grondwaterpeil is nog niet eens aangevuld of de hete zomer staat alweer voor de deur, hoe gaat u daarmee om? Krijgen we dit jaar weer z’n hete zomer en wat kunnen we er tegen doen?

Naar mijn mening is het vooral goed om niet te gek te doen met airco’s en toestanden. Hoe meer we daarvan gebruiken hoe slechter voor het milieu wat weer zorgt voor opwarming van de aarde, maar ja, wat weet ik ervan 😉
Als je dan toch last hebt van warmte in je huis zou je natuurlijk ook andere aanpassingen kunnen doen. Zo kun je je huis laten isoleren, of zoals een paar weken geleden hier in de winkel een stel die rolluiken wilden voor hun nieuwe woning.

Het stel wilde een paar rolluiken voor de veiligheid van de woning. Het leuke aan rolluiken is dat je, naast die enorme bak aan je huis, wel lekker kunt profiteren van de warmte die buiten je huis blijft, want isoleren doet die wel.
De binnenkant van een lamel is gevuld met speciaal schuim dat isolerend werkt en dus je huis een stuk koeler houd, ideaal dus voor de zomer die voor de deur staat. Als je nou daarnaast nog een extra boom plant in je tuin voor het milieu ben je helemaal goed bezig geweest deze zomer. (en natuurlijke niet teveel sproeien, want dan kunnen we in mei al niet meer onze zwembadjes vullen).

Fijne meivakantie allemaal!

Terug naar overzicht

Uw buitenleven specialist.

Buitenkamers, zonwering of veranda-screens.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Informatie aanvragen?